Kaliteli Hizmet

Güneyler Kimya Metal Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., için en önemli ve vazgeçilmez olgu, müşteri memnuniyeti üzerine kurulu müşteri ilişkileri ve satış sonrası hizmetlerdir. Bu sebeple de, siparişten teslimata kadar müşteri ilişkilerine özen gösterilmektedir.

 

Yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve tecrübe ışığında elde ettiği güvenilirliği, her şartta muhafaza eden Güneyler Kimya Metal Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., bundan sonra da güvenilirlik konusunda aynı hassasiyet içinde olacaktır.

 

Güneyler Kimya Metal Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti., toplumsal sorumluluklarını unutmadan kendini sürekli yenileyerek, şirketimizi müşterilerimiz ve çalışanlarımız nezdinde her zaman tercih edilir kılmak için daha çok çalışacaktır.

Güneyler Met. İnş. İth. İhr. San. ve Tic. Ltd. Şti. asma tavan profilleri ve köşe çıtaları alanında üretim yapmaktadır. Kısa sürede yurt içinde ve yurt dışında en büyük kurum ve kuruluşlara üretim yapan firmamız, üretim ve istihdam kapasitesini her geçen gün artırmaktadır.

Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile "en iyi" olmayı hedeflemek, gerçek sermayenin insan kaynağı olduğu inancının neticesi olarak insan kaynaklarımıza gereken önemi ve değeri vermek, gelişimin devamını sağlamak için iktisada, tasarrufa azami derecede riayet ederek kaynaklar meydana getirmek, dürüstlüğü, iş ahlakını ve inandığımız değerlere bağlı ticaret yapmayı "olmazsa olmaz" şart haline getirmek, kısa süreli etkilerden arınıp temel prensiplerden şaşmadan ileriye bakabilmek, teknolojik değişimi yakından takip ederek hem daha hızlı, hem daha güvenli ortamları hazırlamak, kaynaklarımızı ülkemizin insan kaynaklarının milli-manevi değerler içerisinde yetiştirilmesinde kullanarak ulusal ve küresel bir topluluk haline gelmektir.

İstikrar içinde büyüyen, çalışanların gerçekten mutlu olduğu, müşteri tatmini ve bağlılığını sağlayabilen ulusal ve küresel ölçekte rekabet gücüne sahip ve mensubu olmaktan övünç duyulan bir topluluk olmaktır.

Horozluhan Mah. Tavşanlı Sk. No:46 Selçuklu/Konya, Türkiye

+90 332 233 55 07
Bizi Arayın

info@guneylerkpm.com
7/24 Online destek